May 1, 2011

خورشت قورمه سبزی با سبزی خشک و لوبیای کنسروی


وقتی سبزی تازه قورمه را نمیشه اینجا پیدا کرد ومیخواهیم قورمه سبزی درست کنیم مجبوریم از سبزی خشک ونیز برای صرفه جوئی در وقت از لوبیای 
کنسروی استفاده کنیم ....این هم یک فرم دیگر و متفاوت از قورمه سبزیه 
ولی مطمئن باشید که طعم این قورمه سبزی از اصلش چیزی کم ندارد و 
واقعا خوشمزه و خوش عطره  مخصوصا  اگربا پلوی زعفرانی درست شده از 
برنج باسماتی  باشه و نیز یک نوع سالاد که باید همیشه همراه باشه .









آب لیمو و یک عدد قرص سوپ گیاهی و یک قاشق غذاخوری آرد  را همیشه
همراه مواد داشته باشید  ..آب لیموی تازه برای ترشی بیشتر  و قرص سوپ
گیاهی برای طعم بیشتر و آرد مخلوط با کمی آب سرد برای غلظت بیشتــــــر
هرنوع خورشت...البته خیلی لازم وضروری نیست


♥  سالاد فراموش نشود



نوش جان 

☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺





7 comments:

Tahmineh Alaei said...

Ki mitoone Asheghe ghorme Sabzi nabashe...
baram fargh nemikone ba sabzi taze ya khoshk
hatman khoshmazan...merci

Faride . Sa said...

من از این روش پخت خیلی خوشم میاد ..با سبزی خشک
هم خیلی خوشمزه میشه ..مرسی

Gita @ Mycooking in Canada said...

Salam,Che recipe kamel o daghighi , mamnoon kheil khoresht jaoftadehi shodeh,be ghole marof vghti madar nist bayad ba zan baba sakht , manham ba sabzi khoshk dorost mikonam.

Touba Safaei (SAFA) said...

مرسی عزیزم نوش جونت باشه لطف کردی خوشگلم که اینجا سر زدی با این همه درس و گرفتاری که داشتی .

Touba Safaei (SAFA) said...

فریده عزیزم مرسی واقعا محبت داری ...ما که اکثرا با سبزی خشک درست میکنم...چاره ای نیست ولی طعمشم چندان تفاوتی با تازه ش نداره . شاد و موفق باشی ♥

Touba Safaei (SAFA) said...

با تشکر از دوست گرامی گیتا خانم عزیز خیلی لطف کردید که اینجا سرزدید ...آره دقیقا درست گفتید ...ولی خدائیش درطعم و مزه اون زیاد تفاوتی نیست به این صورت هم خوشمزه است امیدوارم هر طور که درست میکنید نوش جونتون باشه ..♥

Unknown said...

salam man hamin alan daram ba rezepte shoma dorost mikonam ta hala dorost nakardam ghorme sabzi