July 28, 2013

khinkali - خینکالی خوراک خوشمزه گرجی با دستورمتفاوت و بدون گوشت

این سومین دستور خوراک از گرجستان است  دستور اول
دستور دوم
و  این بار
خوراک خینکالی که  بازهم در گرجستان بسیار معروف و محبوب است
من  دراین دستور  مواد داخل بقچه خمیری را بطور کلی متفاوت با دستور
اصلی درست کردم  چون در دستور اصلی مواد میانی آن بیشتر از گوشت
چرخ کرده استفاده شده ولی در این دستور به جای گوشت از نان سیاه جو و
نیز سایر مخلفات گیاهی استفاده کرده ام   که بعد از پخت  مشاهده خواهید
کرد از نظر ظاهری و طعمش ,  زیاد فرقی با دستوراصلی که شامل گوشت 
است ندارد....دوستان  عزیز حتما امتحان کنید  ..حدس میزنم خوشتون بیاد
قابل توجه برای دوستان گیاهخوارمون  





 ☺☻☺☻☺☻☺☻☺
§║○○║§



2 comments:

Roz said...

چقدر زحمت کشیدین و چقدر همشون یکدست و عالی درآوردین ، معلومه که خوشمزست ، وقتی اینهمه تجربه و عشق توش بکار رفته ، خسته نباشین

Touba Safaei (SAFA) said...

رز عزیزم مرسی از اینکه اینجا بودی خیلی خوشحالم کردی بعدش اینکه درست کردن این جور خوراکها واقعا مثل یه تفریح خوب و سالمه بخصوص وقتی تموم میشه و نتیجه شو هم همه دوست دارند.......همینو درست کن ببینی چه کیفی میده ..هرچه درست کنی انشالله نوش جونتون باشه ♥